Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Акумулатор
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДупчи се пластмасата с едни шишове. Акумулаторджиите си знаят как.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЧак пък толкова за едно мерене, меря електролита и ми е ясно.
Товарната вилка е най-надеждният способ за окачествяването на здравето на акумулатора!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗначи, щом можем да мерим гъстотата на електролита вилките ги изхвърляме? Аз мога да ти догодя нормална гъстота и същевременно клетката да няма никаква товароспособност.
Товарната вилка е най-надеждният способ за окачествяването на здравето на акумулатора!Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от barash Покажи съобщениеКолега купувай смело Вартата,моят умря за 3,4 дена но съм го ползвал 6 години?
Явно не съм се изразил правилно,сега пак си купих абсолютно същата Варта.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗначи, щом можем да мерим гъстотата на електролита вилките ги изхвърляме? Аз мога да ти догодя нормална гъстота и същевременно клетката да няма никаква товароспособност.
Товарната вилка е най-надеждният способ за окачествяването на здравето на акумулатора!Last edited by radiboy; d.m.y г., 21:34.Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеТака е,но товарната вилка не е нещото,което да ни каже кога да си сменим акумулатора.Има много вариянти,така нареченият "необслужваем" акумулатор,да бъде обслужен както му се полага,и да избута още някоя година!Направо ми звучи,като необслужваем стартер или алтернетор.
Comment
Comment